Onze praktijk – Tandartsenpraktijk Van Loon & Van Veen – Bergen op Zoom

Onze praktijk

Onze praktijk

Tandartsenpraktijk Van Loon & Van Veen is een moderne praktijk waarin reeds bijna 20 jaar dagelijks met veel plezier tandheelkundige zorg wordt aangeboden.

De praktijk is opgericht door tandarts F. van Loon en tandarts mw. I van Veen. Beiden hebben gestudeerd aan de faculteit tandheelkunde van de universiteit te Nijmegen.

Voordat zij zich in 2004 vestigden in Bergen op Zoom hebben beide tandartsen diverse jaren in verschillende moderne praktijken gewerkt. Op deze manier hebben zij op verschillende adressen ervaring opgedaan ten aanzien van behandelingen en praktijkvoering. Met deze in het achterhoofd hebben zij de huidige praktijk opgericht waarin een enthousiast team van tandartsen, mondhygiënisten, tandartsassistentes, paropreventie- en preventie-assistentes en tandprotheticus zich dagelijks inzet de best mogelijke tandheelkundige zorg te bieden.

Het werken in teamverband maakt het mogelijk een brede basis aan tandheelkundige zorg aan te bieden.

Met bezoekers uit de gehele Zuidwesthoek regio is er, om de bereikbaarheid nog verder te verbeteren, in 2019 een extra praktijklokatie geopend in Hoogerheide.   Beide lokaties vormen samen 1 praktijk en zijn voor al onze bezoekers beschikbaar naar eigen voorkeur.  Samen met het team werken de tandartsen op beide lokaties om iedereen van dienst te kunnen zijn.

Kenmerkend voor de werkwijze in de praktijk is de persoonlijke benadering. Al meer dan 19 jaar treffen onze bezoekers dezelfde vertrouwde gezichten van tandartsen en medewerkers.  Juist deze continuïteit maakt aandacht voor uw persoonlijke wensen voor de lange termijn mogelijk.

Dagelijks wordt er door het gehele team gestreefd naar de best mogelijke tandheelkundige zorg binnen onze praktijk.   Om die reden laat Tandartsenpraktijk Van Loon en Van Veen periodiek de kwaliteit van de organisatie extern controleren en heeft de ISO 9001 certificering.  Ook staan beide tandartsen geregistreerd in het landelijke KRT-register.