Coronavirus – Tandartsenpraktijk Van Loon & Van Veen – Bergen op Zoom

Coronavirus

Coronavirus

Om duidelijkheid te geven over onze openingstijden gedurende de problematiek die het Coronavirus met zich mee brengt, vragen we graag uw aandacht voor het volgende.

Wij blijven de richtlijnen van het RIVM volgen. Dat betekent dat we vooralsnog slechts voor bepaalde behandelingen geopend zijn,  en dit met een aantal extra voorzorgsmaatregelen. We rekenen hierbij op uw medewerking. Mocht uw afspraak niet door kunnen gaan, dan krijgt u daarover van ons bericht.

Om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen worden personen:

– met 1 van de volgende gezondheidsklachten: hoesten, niezen, koorts, last van de luchtwegen

– met een recent bezoek aan 1 van de door het RIVM aangemerkte risicogebieden

– die 14 dagen of minder voorafgaand aan de afspraak contact gehad hebben met een persoon waarvan bekend is of het vermoeden bestaat dat die besmet is met het Coronavirus

met klem verzocht de praktijk niet te betreden en uitsluitend telefonisch of per e-mail de afspraak af te zeggen en een nieuwe afspraak te maken.

Daarnaast nemen we binnen de praktijk onder andere de volgende maatregelen die direct op u betrekking hebben:

– Er wordt gestreefd zo min mogelijk meerdere bezoekers in de wachtruimte tegelijk te laten verblijven.  Tenzij begeleiding noodzakelijk is, wordt u verzocht alleen naar een afspraak te komen.  Jongere bezoekers en begeleiding vanwege noodzakelijke fysieke of mentale ondersteuning zijn hierop een uitzondering.

– Ook zal u zo snel als mogelijk gevraagd worden plaats te nemen in een behandelkamer zodra deze beschikbaar is.  Dit om onnodig contact met anderen,  behalve de behandelaars van de noodzakelijk verleende tandheelkundige behandeling, te minimaliseren.

– In tegenstelling tot wat u van ons gewend bent zullen wij u bij ontvangst, in navolging van de nationale oproep, niet de hand schudden.

Indien het RIVM de adviezen aanpast, zullen we deze uiteraard opvolgen en direct in onze werkwijze implementeren. In dat geval wordt u via deze website nader geïnformeerd.  Inzichten worden soms dagelijks aangepast.  Om deze reden raden wij u aan kort voor uw bezoek deze website te raadplegen over de laatste stand van zaken.  Voor evt vragen zijn wij tijdens openingsuren ook telefonisch bereikbaar.  Aarzel niet om contact op te nemen!